Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Carbon dots as artificial peroxidases for analytical applications.

Tytuł:
Carbon dots as artificial peroxidases for analytical applications.
Autorzy:
Shih-Chun Wei
Yang-Wei Lin
Huan-Tsung Chang
Źródło:
Journal of Food & Drug Analysis. 2020, Vol. 28 Issue 4, p558-574. 17p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies