Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Genomic Regions Involved in Differences in Eating and Cooking Quality Other than Wx and Alk Genes between indica and japonica Rice Cultivars.

Tytuł:
Genomic Regions Involved in Differences in Eating and Cooking Quality Other than Wx and Alk Genes between indica and japonica Rice Cultivars.
Autorzy:
Hori, Kiyosumi (AUTHOR)
Suzuki, Keitaro (AUTHOR)
Ishikawa, Haruka (AUTHOR)
Nonoue, Yasunori (AUTHOR)
Nagata, Kazufumi (AUTHOR)
Fukuoka, Shuichi (AUTHOR)
Tanaka, Junichi (AUTHOR)
Źródło:
Rice (19398425). 1/7/2021, Vol. 14 Issue 1, p1-16. 16p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies