Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterization of polysaccharides from different species of brown seaweed using saccharide mapping and chromatographic analysis.

Tytuł:
Characterization of polysaccharides from different species of brown seaweed using saccharide mapping and chromatographic analysis.
Autorzy:
Chen, Shengqin
Sathuvan, Malairaj
Zhang, Xiao
Zhang, Wancong
Tang, Shijie
Liu, Yang
Cheong, Kit-Leong
Źródło:
BMC Chemistry. 1/11/2021, Vol. 15 Issue 1, p1-11. 11p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies