Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

拟草果总黄酮制备纯化及抗炎活性研究.

Tytuł:
拟草果总黄酮制备纯化及抗炎活性研究.
Autorzy:
柴 玲
陈明生
袁健童
冯 军
刘布鸣
Alternatywny tytuł:
Purification and anti-inflammatory activity of total flavonoids from Amomum paratsao-ko.
Źródło:
Guihaia. dec2020, Vol. 40 Issue 12, p1706-1711. 6p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies