Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Prediction of some quality properties of rice and its flour by near‐infrared spectroscopy (NIRS) analysis.

Tytuł :
Prediction of some quality properties of rice and its flour by near‐infrared spectroscopy (NIRS) analysis.
Autorzy :
Fazeli Burestan, Nasrollah (AUTHOR)
Afkari Sayyah, Amir Hossein (AUTHOR)
Taghinezhad, Ebrahim (AUTHOR)
Pokaż więcej
Źródło :
Food Science & Nutrition. Feb2021, Vol. 9 Issue 2, p1099-1105. 7p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies