Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Hypolipidemic, anti‐inflammatory, and anti‐atherosclerotic effects of tea before and after microbial fermentation.

Tytuł:
Hypolipidemic, anti‐inflammatory, and anti‐atherosclerotic effects of tea before and after microbial fermentation.
Autorzy:
Deng, Xiujuan (AUTHOR)
Hou, Yan (AUTHOR)
Zhou, Hongjie (AUTHOR)
Li, Yali (AUTHOR)
Xue, Zhiqiang (AUTHOR)
Xue, Xiaoting (AUTHOR)
Huang, Ganghua (AUTHOR)
Huang, Kunlun (AUTHOR)
He, Xiaoyun (AUTHOR)
Xu, Wentao (AUTHOR)
Źródło:
Food Science & Nutrition. Feb2021, Vol. 9 Issue 2, p1160-1170. 11p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies