Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Hypolipidemic, anti‐inflammatory, and anti‐atherosclerotic effects of tea before and after microbial fermentation.

Tytuł :
Hypolipidemic, anti‐inflammatory, and anti‐atherosclerotic effects of tea before and after microbial fermentation.
Autorzy :
Deng, Xiujuan (AUTHOR)
Hou, Yan (AUTHOR)
Zhou, Hongjie (AUTHOR)
Li, Yali (AUTHOR)
Xue, Zhiqiang (AUTHOR)
Xue, Xiaoting (AUTHOR)
Huang, Ganghua (AUTHOR)
Huang, Kunlun (AUTHOR)
He, Xiaoyun (AUTHOR)
Xu, Wentao (AUTHOR)
Pokaż więcej
Źródło :
Food Science & Nutrition. Feb2021, Vol. 9 Issue 2, p1160-1170. 11p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies