Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Acid hydrolysis of gelatin extracted from cow skin: propertiesandpotential for use as a source of small peptides and free amino acids for broiler chickens.

Tytuł :
Acid hydrolysis of gelatin extracted from cow skin: propertiesandpotential for use as a source of small peptides and free amino acids for broiler chickens.
Autorzy :
Nouri, K.
Khalaji, S.
Zamani, A.
Saki, A.
Pokaż więcej
Źródło :
Animal Production Science. 2021, Vol. 61 Issue 4, p399-411. 13p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies