Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Packaging potential of Ipomoea batatas and κ‐carrageenan biobased composite edible film: Its rheological, physicomechanical, barrier and optical characterization.

Tytuł:
Packaging potential of Ipomoea batatas and κ‐carrageenan biobased composite edible film: Its rheological, physicomechanical, barrier and optical characterization.
Autorzy:
Bharti, Sanjay Kumar (AUTHOR)
Pathak, Vikas (AUTHOR)
Arya, Anita (AUTHOR)
Alam, Tanweer (AUTHOR)
Rajkumar, Vincentraju (AUTHOR)
Verma, Arun Kumar (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2021, Vol. 45 Issue 2, p1-11. 11p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies