Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Improving nutritional value of products with flour of the hulless barley cultivar 'Kornelija' as an ingredient.

Tytuł:
Improving nutritional value of products with flour of the hulless barley cultivar 'Kornelija' as an ingredient.
Autorzy:
STERNA, Vita
BLEIDERE, Mara
SABOVICS, Martins
AUZINS, Alberts
LEIMANE, Ieva
KRIEVINA, Agnese
Alternatywny tytuł:
Produktų mitybinės vertės gerinimas veislės 'Kornelija' belukščių miežių miltais.
Źródło:
Zemdirbyste-Agriculture. 2021, Vol. 108 Issue 1, p43-50. 8p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies