Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Arbuscular Mycorrhizas and Phosphorus Fertilizer Affect Photosynthetic Capacity and Antioxidant Enzyme Activity in Peppermint Under Different Water Conditions.

Tytuł:
Arbuscular Mycorrhizas and Phosphorus Fertilizer Affect Photosynthetic Capacity and Antioxidant Enzyme Activity in Peppermint Under Different Water Conditions.
Autorzy:
Fard, Somayyeh Eslami
Yarnia, Mehrdad
Farahvash, Farhad
Behrouzyar, Ebrahim Khalilvand
Rashidi, Varahram
Źródło:
Acta Agrobotanica. 2020, Vol. 73 Issue 4, p1-13. 13p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies