Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Phenolic Content and Antioxidant and Antimicrobial Activities of Malva sylvestris L., Malva oxyloba Boiss., Malva parviflora L., and Malva aegyptia L. Leaves Extract.

Tytuł:
Phenolic Content and Antioxidant and Antimicrobial Activities of Malva sylvestris L., Malva oxyloba Boiss., Malva parviflora L., and Malva aegyptia L. Leaves Extract.
Autorzy:
Shadid, Khalid A. (AUTHOR)
Shakya, Ashok K. (AUTHOR)
Naik, Rajashri R. (AUTHOR)
Jaradat, Nidal (AUTHOR)
Farah, Husni S. (AUTHOR)
Shalan, Naeem (AUTHOR)
Khalaf, Nooman A. (AUTHOR)
Oriquat, Ghaleb A. (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Chemistry. 3/28/2021, p1-10. 10p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies