Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biogenic amines contents of Van herby cheese matured by different methods.

Tytuł:
Biogenic amines contents of Van herby cheese matured by different methods.
Autorzy:
BOZKURT, Rumeysa
ALTUN, İbrahim
Źródło:
Turkish Journal of Agriculture & Forestry. 2021, Vol. 45 Issue 2, p243-252. 10p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies