Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Presence and quantification of pathogenic Arcobacter and Campylobacter species in retail meats available in Japan.

Tytuł:
Presence and quantification of pathogenic Arcobacter and Campylobacter species in retail meats available in Japan.
Autorzy:
Ohnishi, T. (AUTHOR)
Hara‐Kudo, Y. (AUTHOR)
Źródło:
Letters in Applied Microbiology. Jul2021, Vol. 73 Issue 1, p81-87. 7p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies