Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

بررسی مقادیر آلومینیوم در رب هاي انار و آلوچه سنتی استان گیلان.

Tytuł:
بررسی مقادیر آلومینیوم در رب هاي انار و آلوچه سنتی استان گیلان.
Autorzy:
علیرضا مهرگان نی
امیر پورفرزاد
سیامک غیبی
Alternatywny tytuł:
Investigation of the aluminum concentration in the traditional pomegranate and plum pastes of Guilan province.
Źródło:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Jul2021, Vol. 18 Issue 113, p147-156. 10p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies