Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Color attributes, betacyanin, and carotenoid profiles, bioactive components, and radical quenching capacity in selected Amaranthus gangeticus leafy vegetables.

Tytuł:
Color attributes, betacyanin, and carotenoid profiles, bioactive components, and radical quenching capacity in selected Amaranthus gangeticus leafy vegetables.
Autorzy:
Sarker, Umakanta
Oba, Shinya
Źródło:
Scientific Reports. 6/2/2021, Vol. 11 Issue 1, p1-14. 14p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies