Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Development of an active packaging based on polyethylene containing linalool or thymol for mozzarella cheese.

Tytuł:
Development of an active packaging based on polyethylene containing linalool or thymol for mozzarella cheese.
Autorzy:
Chang, Shadi (AUTHOR)
Mohammadi Nafchi, Abdorreza (AUTHOR)
Baghaie, Homa (AUTHOR)
Źródło:
Food Science & Nutrition. Jul2021, Vol. 9 Issue 7, p3732-3739. 8p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies