Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effects of nano‐zinc oxide morphology on functional and antibacterial properties of tapioca starch bionanocomposite.

Tytuł:
The effects of nano‐zinc oxide morphology on functional and antibacterial properties of tapioca starch bionanocomposite.
Autorzy:
Tamimi, Naser (AUTHOR)
Mohammadi Nafchi, Abdorreza (AUTHOR)
Hashemi‐Moghaddam, Hamid (AUTHOR)
Baghaie, Homa (AUTHOR)
Źródło:
Food Science & Nutrition. Aug2021, Vol. 9 Issue 8, p4497-4508. 12p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies