Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of supplementing Saccharomyces cerevisiae fermentation products to dairy cows from the day of dry-off through early lactation.

Tytuł:
Effects of supplementing Saccharomyces cerevisiae fermentation products to dairy cows from the day of dry-off through early lactation.
Autorzy:
Zontini, A.M. (AUTHOR)
Zerbini, E. (AUTHOR)
Minuti, A. (AUTHOR)
Trevisi, E. (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Dairy Science. Nov2021, Vol. 104 Issue 11, p11673-11685. 13p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies