Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Improved heat resistance in poly (lactic acid)/ethylene butyl methacrylate glycidyl methacrylate terpolymer blends by controlling highly filled talc particles.

Tytuł:
Improved heat resistance in poly (lactic acid)/ethylene butyl methacrylate glycidyl methacrylate terpolymer blends by controlling highly filled talc particles.
Autorzy:
Xu, Pengfei (AUTHOR)
Tian, Hanling (AUTHOR)
Han, Lijing (AUTHOR)
Yang, Huili (AUTHOR)
Bian, Junjia (AUTHOR)
Pan, Hongwei (AUTHOR)
Zhang, Huiliang (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry. May2022, Vol. 147 Issue 10, p5719-5732. 14p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies