Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Multi-attribute temporal descriptive methods in sensory analysis applied in food science: Protocol for a scoping review.

Tytuł:
Multi-attribute temporal descriptive methods in sensory analysis applied in food science: Protocol for a scoping review.
Autorzy:
Visalli, Michel (AUTHOR)
Galmarini, Mara Virginia (AUTHOR)
Źródło:
PLoS ONE. 7/26/2022, Vol. 17 Issue 7, p1-21. 21p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies