Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

식품영양 분야 연구동향: 지난 21년간 한국식생활문화학회지에 발표된 논문을 중심으로.

Tytuł:
식품영양 분야 연구동향: 지난 21년간 한국식생활문화학회지에 발표된 논문을 중심으로.
Autorzy:
이윤경
이경원
김유리
Alternatywny tytuł:
A Study on the Trend of Research in Food Science and Nutrition: Published in Journal of the Korean Society of Food Culture for last 21 years.
Źródło:
Journal of the Korean Society of Food Culture. Oct2022, Vol. 37 Issue 5, p385-409. 25p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies