Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Proteolysis of low-moisture mozzarella cheese as affected by substitution of NaCl with KCl.

Tytuł:
Proteolysis of low-moisture mozzarella cheese as affected by substitution of NaCl with KCl.
Autorzy:
Ayyash, M. M.
Shah, P. P.
Źródło:
Journal of Dairy Science. Aug2011, Vol. 94 Issue 8, p3769-3777. 9p. 1 Black and White Photograph, 2 Charts, 4 Graphs.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies