Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Note. Reaction of Bacteria Associated with Fish Spoilage to Chemical and Physical Stress.

Tytuł:
Note. Reaction of Bacteria Associated with Fish Spoilage to Chemical and Physical Stress.
Autorzy:
Kirby, R.
da Silva, M.
Capell, C.
Vaz-Pires, P.
Gibbs, P.
Davies, A.
Jehanno, D.
Thuault, D.
Nychas, G.
Luten, J.
Źródło:
Food Science & Technology International. Oct2001, Vol. 7 Issue 5, p404. 5p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies