Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Evaluation of Seafood Product Concepts by Young Adults and Families with Young Children from Denmark, Norway, and Iceland.

Tytuł :
Evaluation of Seafood Product Concepts by Young Adults and Families with Young Children from Denmark, Norway, and Iceland.
Autorzy :
Altintzoglou, T.
Sveinsdottir, K.
Einarsdottir, G.
Schelvis, R.
Luten, J. B.
Pokaż więcej
Źródło :
Journal of Aquatic Food Product Technology. Oct2012, Vol. 21 Issue 5, p418-432. 15p.
Periodyk

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies