Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Hygienic Design of Food Factories (2011), edited by J. Holah and M.L.M. Lelieveld, Woodhead Publishing Ltd., Abington hall, Cambridge CB21 6AH, UK. ISBN: 978-1-8456-9564-4. Price £195.00.

Tytuł:
Hygienic Design of Food Factories (2011), edited by J. Holah and M.L.M. Lelieveld, Woodhead Publishing Ltd., Abington hall, Cambridge CB21 6AH, UK. ISBN: 978-1-8456-9564-4. Price £195.00.
Autorzy:
Burgess, K.
Źródło:
International Journal of Dairy Technology. Feb2013, Vol. 66 Issue 1, p152-153. 2p.
Recenzja
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies