Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ultrasound-assisted extraction of virgin olive oil to improve the process efficiency.

Tytuł:
Ultrasound-assisted extraction of virgin olive oil to improve the process efficiency.
Autorzy:
Clodoveo, Maria Lisa
Durante, Viviana
La Notte, Domenico
Punzi, Rossana
Gambacorta, Giuseppe
Źródło:
European Journal of Lipid Science & Technology. Sep2013, Vol. 115 Issue 9, p1062-1069. 8p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies