Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Tipping the scales in restaurateurs' favor: Tip credit, pooling can reduce labor costs.

Tytuł:
Tipping the scales in restaurateurs' favor: Tip credit, pooling can reduce labor costs.
Autorzy:
Halverson, Mark D.
Źródło:
Nation's Restaurant News. 7/19/2004, Vol. 38 Issue 29, p28-46. 2p.
Periodyk

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies