Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of Heat Treatments on the Content of Bioactive Substances and Antioxidant Properties of Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) Tubers.

Tytuł:
Influence of Heat Treatments on the Content of Bioactive Substances and Antioxidant Properties of Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) Tubers.
Autorzy:
Musilova, Janette (AUTHOR)
Lidikova, Judita (AUTHOR)
Vollmannova, Alena (AUTHOR)
Frankova, Hana (AUTHOR)
Urminska, Dana (AUTHOR)
Bojnanska, Tatiana (AUTHOR)
Toth, Tomas (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Food Quality. 8/18/2020, p1-10. 10p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies