Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Margarine‐Like Emulsions Prepared with Coconut and Palm Oils: Analysis of Microstructure and Freeze–Thaw Stability by Differential Scanning Calorimetry.

Tytuł:
Margarine‐Like Emulsions Prepared with Coconut and Palm Oils: Analysis of Microstructure and Freeze–Thaw Stability by Differential Scanning Calorimetry.
Autorzy:
Bertoia, Luz (AUTHOR)
Wagner, Jorge R. (AUTHOR)
Márquez, Andrés L. (AUTHOR)
Źródło:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Oct2020, Vol. 97 Issue 10, p1071-1081. 11p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies