Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Contribution of Tocols to Food Sensorial Properties, Stability, and Overall Quality.

Tytuł:
Contribution of Tocols to Food Sensorial Properties, Stability, and Overall Quality.
Autorzy:
Delgado, Amélia (AUTHOR)
Al-Hamimi, Said (AUTHOR)
Ramadan, Mohamed Fawzy (AUTHOR)
Wit, Maryna De (AUTHOR)
Durazzo, Alessandra (AUTHOR)
Nyam, Kar Lin (AUTHOR)
Issaoui, Manel (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Food Quality. 12/3/2020, p1-8. 8p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies