Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of the smoking process on polycyclic aromatic hydrocarbons contents in Hashemi and Domsiah rice cultivars.

Tytuł:
The effect of the smoking process on polycyclic aromatic hydrocarbons contents in Hashemi and Domsiah rice cultivars.
Autorzy:
Fazeli, Fatemeh (AUTHOR)
Seyedain Ardabili, Seyyed Mahdi (AUTHOR)
Piravivanak, Zahra (AUTHOR)
Honarvar, Masoud (AUTHOR)
Mooraki, Nargess (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2021, Vol. 45 Issue 2, p1-7. 7p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies