Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Brazilian cuisine: comparison of environmental, economic and nutritional performance of two typical Brazilian dishes.

Tytuł:
Brazilian cuisine: comparison of environmental, economic and nutritional performance of two typical Brazilian dishes.
Autorzy:
da Costa, Mirelly Lopes (AUTHOR)
do Carmo Martinelli, Gabrielli (AUTHOR)
Farinha, Maycon Jorge Ulisses Saraiva (AUTHOR)
Bernardo, Luciana Virginia Mario (AUTHOR)
de Faria Domingues, Carla Heloisa (AUTHOR)
Vogel, Everton (AUTHOR)
Ruviaro, Clandio Favarini (AUTHOR)
Źródło:
Environment, Development & Sustainability. Mar2021, Vol. 23 Issue 3, p3097-3113. 17p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies