Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemical profile and sensory evaluation of Bulgarian rose (Rosa damascena Mill.) aroma products, isolated by different techniques.

Tytuł:
Chemical profile and sensory evaluation of Bulgarian rose (Rosa damascena Mill.) aroma products, isolated by different techniques.
Autorzy:
Antonova, Daniela V. (AUTHOR)
Medarska, Yana N. (AUTHOR)
Stoyanova, Albena St. (AUTHOR)
Nenov, Nenko St. (AUTHOR)
Slavov, Anton M. (AUTHOR)
Antonov, Liudmil M. (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Essential Oil Research. Apr2021, Vol. 33 Issue 2, p171-181. 11p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies