Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Hot air convective drying of small cardamom (Elettaria cardamomum Maton): Evaluation of drying, color, and aroma kinetics.

Tytuł:
Hot air convective drying of small cardamom (Elettaria cardamomum Maton): Evaluation of drying, color, and aroma kinetics.
Autorzy:
Mishra, Sushreesmita (AUTHOR)
Sahu, Jatindra K. (AUTHOR)
Sanwal, Nikita (AUTHOR)
Sharma, Nitya (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Food Process Engineering. Apr2021, Vol. 44 Issue 4, p1-11. 11p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies