Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of different paprikas on the quality characteristics and volatile flavor components of spiced beef.

Tytuł:
Effects of different paprikas on the quality characteristics and volatile flavor components of spiced beef.
Autorzy:
Zhou, Yajun (AUTHOR)
Wang, Xuesong (AUTHOR)
Chen, Yan (AUTHOR)
Yuan, Bingbing (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2021, Vol. 45 Issue 4, p1-15. 15p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies