Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterization of the Key Aroma Compounds in the Fruit of Litsea pungens Hemsl. (LPH) by GC-MS/O, OAV, and Sensory Techniques.

Tytuł:
Characterization of the Key Aroma Compounds in the Fruit of Litsea pungens Hemsl. (LPH) by GC-MS/O, OAV, and Sensory Techniques.
Autorzy:
Pu, Dandan (AUTHOR)
Shan, Yimeng (AUTHOR)
Duan, Wen (AUTHOR)
Huang, Yan (AUTHOR)
Liang, Li (AUTHOR)
Yan, Yi (AUTHOR)
Zhang, Yuyu (AUTHOR)
Sun, Baoguo (AUTHOR)
Hu, Guanghui (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Food Quality. 4/13/2021, p1-9. 9p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies