Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

EFFECTS OF INTERMITTENT HOT WATER TREATMENT ON CHERRY QUALITY.

Tytuł:
EFFECTS OF INTERMITTENT HOT WATER TREATMENT ON CHERRY QUALITY.
Autorzy:
Zhang, N.
Ding, Y.
Wang, Q.
Chen, A.
Źródło:
JAPS: Journal of Animal & Plant Sciences. Aug2021, Vol. 31 Issue 4, p1036-1042. 7p. 2 Charts, 6 Graphs.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies