Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A Systematic Mapping Study of Coffee Quality throughout the Production-to-Consumer Chain.

Tytuł:
A Systematic Mapping Study of Coffee Quality throughout the Production-to-Consumer Chain.
Autorzy:
Rendón-Mera, Alicia María (AUTHOR)
Corrales, David Camilo (AUTHOR)
Peñuela Mesa, Gustavo Antonio (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Food Quality. 6/17/2022, p1-18. 18p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies