Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

The effect of sodium chloride substitution with potassium chloride on texture profile and microstructure of Halloumi cheese.

Tytuł :
The effect of sodium chloride substitution with potassium chloride on texture profile and microstructure of Halloumi cheese.
Autorzy :
Ayyash, M. M. (AUTHOR)
Sherkat, F. (AUTHOR)
Francis, P. (AUTHOR)
Williams, R. P. W. (AUTHOR)
Shah, N. P. (AUTHOR)
Pokaż więcej
Źródło :
Journal of Dairy Science. Jan2011, Vol. 94 Issue 1, p37-42. 6p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies