Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of sodium chloride substitution with potassium chloride on texture profile and microstructure of Halloumi cheese.

Tytuł:
The effect of sodium chloride substitution with potassium chloride on texture profile and microstructure of Halloumi cheese.
Autorzy:
Ayyash, M. M. (AUTHOR)
Sherkat, F. (AUTHOR)
Francis, P. (AUTHOR)
Williams, R. P. W. (AUTHOR)
Shah, N. P. (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Dairy Science. Jan2011, Vol. 94 Issue 1, p37-42. 6p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz