Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

The effect of substituting NaCl with KCl on Nabulsi cheese: Chemical composition, total viable count, and texture profile.

Tytuł :
The effect of substituting NaCl with KCl on Nabulsi cheese: Chemical composition, total viable count, and texture profile.
Autorzy :
Ayyash, M. M.
Shah, N. P.
Pokaż więcej
Źródło :
Journal of Dairy Science. Jun2011, Vol. 94 Issue 6, p2741-2751. 11p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies