Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

The effect of substitution of NaCl with KCl on chemical composition and functional properties of low-moisture Mozzarella cheese.

Tytuł :
The effect of substitution of NaCl with KCl on chemical composition and functional properties of low-moisture Mozzarella cheese.
Autorzy :
Ayyash, M. M.
Shah, N. P.
Pokaż więcej
Źródło :
Journal of Dairy Science. Aug2011, Vol. 94 Issue 8, p3761-3768. 8p. 1 Diagram, 2 Charts, 8 Graphs.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies