Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

An Optimization Approach for the Production of Fatlike Protein Isolates from Different Leguminous Seeds Using Response Surface Methodology.

Tytuł:
An Optimization Approach for the Production of Fatlike Protein Isolates from Different Leguminous Seeds Using Response Surface Methodology.
Autorzy:
Sussmann, D.
Halter, T.
Pickardt, C.
Schweiggert‐Weisz, U.
Eisner, P.
Źródło:
Journal of Food Process Engineering. Dec2013, Vol. 36 Issue 6, p715-730. 16p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies