Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Human Schwann cells: cytochemical, ultrastructural and immunological studies in vivo and in vitro.

Tytuł:
Human Schwann cells: cytochemical, ultrastructural and immunological studies in vivo and in vitro.
Autorzy:
Scarpini E
Meola G
Baron PL
Beretta S
Velicogna M
Moggio M
Buscaglia M
Doronzo R
Scarlato G
Źródło:
Basic and applied histochemistry [Basic Appl Histochem] 1987; Vol. 31 (1), pp. 33-42.
Typ publikacji:
Journal Article; Research Support, Non-U.S. Gov't
Język:
English
Imprint Name(s):
Original Publication: Milano : Ermes
MeSH Terms:
Schwann Cells/*cytology
Cells, Cultured ; Histocytochemistry ; Humans ; Immunologic Techniques ; Laminin/metabolism ; Microscopy, Electron ; S100 Proteins/metabolism ; Schwann Cells/immunology ; Schwann Cells/metabolism ; Staining and Labeling
Substance Nomenclature:
0 (Laminin)
0 (S100 Proteins)
Entry Date(s):
Date Created: 19870101 Date Completed: 19870722 Latest Revision: 20061115
Update Code:
20240104
PMID:
2439063
Czasopismo naukowe
Cytochemical, ultrastructural and immunological properties of human Schwann cells were studied in normal adult and foetal nerve sections and in tissue cultures. As specific markers for Schwann cells we used S-100 protein and laminin. The presence of Sudan black-positive, Oil Red-O-negative material was found in Schwann cells in vitro. Structural features, examined at E.M. level, are described. This information may be useful in nerve tissue culture studies, a new tool for the investigation of dyschwannian neuropathies.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies