Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Healthy eating for secondary stroke prevention.

Tytuł:
Healthy eating for secondary stroke prevention.
Autorzy:
Wu S; Department of Neurology, West China Hospital, Sichuan University, Chengdu 610041, China. Electronic address: .
Anderson CS; The George Institute for Global Health, Faculty of Medicine, University of New South Wales, Sydney, NSW, Australia; The George Institute for Global Health China at Peking University Health Sciences Center, Beijing, China.
Źródło:
The Lancet. Neurology [Lancet Neurol] 2021 Feb; Vol. 20 (2), pp. 87-89. Date of Electronic Publication: 2020 Dec 18.
Typ publikacji:
Journal Article; Comment
Język:
English
Imprint Name(s):
Original Publication: London, UK ; New York, NY : Lancet Pub. Group, 2002-
MeSH Terms:
Diet, Healthy*
Stroke*/epidemiology
Stroke*/etiology
Stroke*/prevention & control
Diet ; Humans ; Secondary Prevention
Entry Date(s):
Date Created: 20201221 Date Completed: 20210212 Latest Revision: 20210212
Update Code:
20240105
DOI:
10.1016/S1474-4422(20)30450-6
PMID:
33347807
Czasopismo naukowe
Comment on: Lancet Neurol. 2021 Feb;20(2):150-160. (PMID: 33347806)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies