Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fatty acids in wheat varieties consumed in Bangladesh.

Tytuł:
Fatty acids in wheat varieties consumed in Bangladesh.
Autorzy:
Choudhury K
Rahman MM
Źródło:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 1973 Apr; Vol. 24 (4), pp. 475-7.
Typ publikacji:
Journal Article
Język:
English
Imprint Name(s):
Publication: <2005-> : Chichester, West Sussex : John Wiley & Sons
Original Publication: London, Society of Chemical Industry.
MeSH Terms:
Fatty Acids/*analysis
Triticum/*analysis
Bangladesh ; Dietary Fats/analysis
Substance Nomenclature:
0 (Dietary Fats)
0 (Fatty Acids)
Entry Date(s):
Date Created: 19730401 Date Completed: 19730928 Latest Revision: 20191022
Update Code:
20240104
DOI:
10.1002/jsfa.2740240417
PMID:
4720544
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies