Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

McC ance and Widdowson's The Composition of Foods Seventh Summary Edition and updated Composition of Foods Integrated Dataset.

Tytuł :
McC ance and Widdowson's The Composition of Foods Seventh Summary Edition and updated Composition of Foods Integrated Dataset.
Autorzy :
Roe, M.
Pinchen, H.
Church, S.
Finglas, P.
Pokaż więcej
Temat :
FOOD
NUTRITION
SURVEYS
Źródło :
Nutrition Bulletin; Mar2015, Vol. 40 Issue 1, p36-39, 4p
Czasopismo naukowe
The Seventh Summary Edition of McC ance and W iddowson's T he C omposition of F oods (MW7) was published in September 2014 and is intended to be a convenient single volume containing the most recent nutrient values for a wide range of almost 1200 foods that are commonly consumed in the UK. In addition to analytical data from recent surveys, all values have been reviewed and either validated as being representative of foods currently consumed or updated. Sources of data are provided for all foods and food names and descriptions are presented in a more standardised format for clarity. The full range of UK food composition data is included in the 2015 version of the Composition of Foods Integrated Dataset and consists of approximately 3300 foods, including all data published in MW7, and updated and/or validated data for foods that have been included in earlier publications in the McCance and Widdowson series. [ABSTRACT FROM AUTHOR]
Copyright of Nutrition Bulletin is the property of Wiley-Blackwell and its content may not be copied or emailed to multiple sites or posted to a listserv without the copyright holder's express written permission. However, users may print, download, or email articles for individual use. This abstract may be abridged. No warranty is given about the accuracy of the copy. Users should refer to the original published version of the material for the full abstract. (Copyright applies to all Abstracts.)
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies