Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of air flow rate on the polyphenols content and antioxidant capacity of convective dried cactus pear cladodes (Opuntia ficus indica)

Tytuł:
Effect of air flow rate on the polyphenols content and antioxidant capacity of convective dried cactus pear cladodes (Opuntia ficus indica)
Autorzy:
Gallegos-Infante JA
Rocha-Guzman NE
González-Laredo RF
Reynoso-Camacho R
Medina-Torres L
Cervantes-Cardozo V
Źródło:
International Journal of Food Sciences & Nutrition; 2009 Suppl 2, Vol. 60, p80-87, 8p
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies