Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Defining the Overall Quality of Cowpea-Enriched Rice-Based Breakfast Cereals.

Tytuł :
Defining the Overall Quality of Cowpea-Enriched Rice-Based Breakfast Cereals.
Autorzy :
Marengo, Mauro
Baffour, Leonora C.
Buratti, Susanna
Benedetti, Simona
Saalia, Firibu K.
Carpen, Aristodemo
Manful, John
Johnson, Paa‐Nii T.
Barbiroli, Alberto
Bonomi, Francesco
Pagani, Ambrogina
Marti, Alessandra
Iametti, Stefania
Pokaż więcej
Źródło :
Cereal Chemistry; Jan/Feb2017, Vol. 94 Issue 1, p151-157, 7p
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies