Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Chemical constituents from the fruiting bodies of Phellinus igniarius.

Tytuł :
Chemical constituents from the fruiting bodies of Phellinus igniarius.
Autorzy :
Thanh, Nguyen Tan
Tuan, Nguyen Ngoc
Kuo, Ping-Chung
Dung, Doan Manh
Phuong, Doan Lan
Giang, Dinh Thi Truong
Wu, Tian-Shung
Thang, Tran Dinh
Pokaż więcej
Źródło :
Natural Product Research; Oct2018, Vol. 32 Issue 20, p2392-2397, 6p
Czasopismo naukowe
A new tirucallane-type triterpenoid igniarine (1), and four known compounds meshimakobnol A (2), meshimakobnol B (3), ergosterol (4) and ergosterol peroxide (5), were purified from the methanol extracts of the fruiting bodies of Phellinus igniarius (DC. ex Fr.) Quél. The structure of 1 was elucidated using a combination of 1D and 2D NMR techniques and HR-ESI-MS analyses. In addition, the isolated compounds were examined for their cytotoxicity against several tumour cell lines and part of the tested compounds demonstrated weak cytotoxicity. [ABSTRACT FROM AUTHOR]
Copyright of Natural Product Research is the property of Taylor & Francis Ltd and its content may not be copied or emailed to multiple sites or posted to a listserv without the copyright holder's express written permission. However, users may print, download, or email articles for individual use. This abstract may be abridged. No warranty is given about the accuracy of the copy. Users should refer to the original published version of the material for the full abstract. (Copyright applies to all Abstracts.)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies